Hoe houd ik de informatie up-to-date?

Altijd bereikbaar!

Je hebt altijd toegang tot de informatie over jouw (huis)dieren en kunt deze op elk gewenst moment inzien of aanpassen. Of je nu thuis bent, onderweg, of zelfs op vakantie, je hoeft je nooit zorgen te maken dat je iets vergeet. Met slechts een paar klikken kun je inloggen en direct de gegevens van je dieren updaten, zodat alles altijd up-to-date blijft.

Ben je op pad en merk je dat er nog iets ontbreekt? Geen probleem! Je logt eenvoudig in via je telefoon of tablet, en kunt direct de nodige aanpassingen doen. Bovendien kun je met je mobiele apparaat gemakkelijk foto’s toevoegen. Zo heb je altijd de meest actuele en complete informatie over je (huis)dieren bij de hand, waar je ook bent.

Alle informatie die je plaatst wordt daarnaast met versleuteling opgeslagen zodat deze alleen in te zien is door jou en je hulplijnen.